Börje

2009-05-27 09:56 by johabbed

Hallå, världen!

Främst, förstås, säger vi hallå till de cirka fem miljarder människor i världen som inte har tillgång till internet. Inom några årtionden kommer säkert några av er få det, och då kommer ni tycka att bloggar är the shit. I ungefär en vecka.

Det är därför Boyahed goes blogg, som det heter. Vi gör det i mitten av 2009. Vi är så jävla cutting edge.

Här kommer alltså jag, Johabbed, skriva lite blandat trams när jag känner för det. Detsamma gäller Haddock, även om man inte vet hur ofta han kommer känna för det.

Det finns inget uttalat mål med denna blogg. Den kommer vara en blandning av åsikter, påhopp, skojsiga videoklipp, berättelser om saker i vardagen, et c. En vanlig jävla blogg, helt enkelt.

Okej. Det var vår mission statement, som amerika-inspirerade reklamare säger.

Om nio år kanske vi börjar med twitter.

/johabbed

Tags: , ,

3 Responses to “Börje”

 1. Niklas says:

  Jag har alltid trott att boyahed VAR en blogg.
  Har prenumererat på den via RSS och tänkt att: “Skulle boyahed uppdaterats lite oftare hade det tamejfan varit en av de mer underhållande bloggarna som existerade!”.

  Så, keep up the good work!
  Eller snarare, publicera inlägg av samma sort som tidigare med lite högre frekvens så kommer detta att bli riktigt fint!

 2. johabbed says:

  Även andra har levt i villfarelsen att Boyahed.com var en blogg. Tydligen fick det revolutionerande bloggformatet många att glömma bort att vanliga hemsidor existerade även tidigare.

  Skillnaden är att Boyahed.com ska efterlikna en nyhetssajt, och att vi där mestadels skriver fejkade nyheter. Det kommer jag fortfarande göra då och då, även om skrivviljan för dylikt ibland tryter.

  I alla fall, på denna blogg kan vi skriva lite friare om allt möjligt, och uppdateringstakten kommer således vara högre. Känns ganska skönt att skriva grejer som inte nödvändigtvis behöver ha en klar och tydlig humor-idé som sedan blir en färdig notis eller artikel. Utan bara lite löst blaj.

Leave a Reply