Will Forte means business

2009-05-27 18:06 by johabbed

Saturday Night Live är ett väldigt underskattat humorprogram bland folk här i Sverige, får jag för mig. De senaste säsongerna har varit riktigt bra, inte minst den allra senaste. Justin Timberlake stod som värd för några veckor sedan, och som alltid i SNL-sammanhang var han riktigt jävla bra. Bland höjdpunkterna: Uppföljaren till “Dick in a Box“, den finstämda morsdag-låten “Mother Lover” med Andy Samberg.

Jag hade tänkt lägga upp en video med antingen den eller den utsökta immigrant-sketchen från samma avsnitt. Men eftersom NBC är dumma i huvudet och kombinerar sin strikta anti-youtube-policy med att deras egna videoklipp inte går att se utanför USA, så går inte det. Fuck you, NBC.

Istället ett gammalt SNL-klipp, med min personliga favorit Will Forte. Lider av samma problem som ovanstående, så den enda versionen jag hittar går inte ens att embedda. Fuck it, får premiära embeddandet i ett framtida inlägg. Tills vidare, bara klicka och titta:

Spelling Bee

/johabbed

Tags: , , ,

5 Responses to “Will Forte means business”

 1. Skurtolicious says:

  Senaste avsnittet är ju det med Will Ferrell som gäst och Green day som band, inte i närheten så bra som det med herr Timmersjö.

  Föresten är weekend-update sketchen med New-York-guvenörerna i JT-avsnittet helt sjukt genialiskt och roligt!

 2. johabbed says:

  Håller med. Men Ferrell-avsnittet innehöll i alla fall en hyfsat bra Celebrity Jeopardy-uppföljare (förutom Kristen Wiigs Kathy Lee, som lämnar mig kall), och återkomsten av whaaaaat på begravningen, bland annat smått och gott. Och så gillade jag avslutningssketchen nåt enormt. Inte för själva sketchen, men för att det var en lagom bisarr och passande säsongsavslutning. Trodde ett tag de skulle få upp alla säsongens gästvärdar på scen, men det var kanske lite att ta i.

 3. virvla says:

  hmm men hotspotshield borde lösa kan-bara-se-i-usa-problemet?

 4. johabbed says:

  virvla:

  Mjo, men jag har avinstallerat hotspot shield för att det slöar ner för mycket och är allmänt ghey. Sedan är det ju störigt att slänga upp ett sånt klipp för den förmodade majoritet av bloggbesökarna som inte har spottskölden.

 5. Godslayer says:

  Mother lover hittas här, dessutom med möjlighet till embed.

  http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80632062/

Leave a Reply