Bakfylla överhängande

2009-06-01 22:21 by johabbed

Underbara Ed Helms (The Daily Show, The Office) och Zach Galifianakis (allehanda ståupp) i samma film. Regisserad av Todd Phillips, som bland annat gjorde Old School. Premiär i ammörrka till helgen. Sommarens roligaste film?

/johabbed

Tags: , , , ,

2 Responses to “Bakfylla överhängande”

  1. Jag anar inledningen på en Eddie Murphy-karriär (fr o m 48 timmar). Om femton år ser vi Zach Galifianakis i nyinspelningen av Peter och Draken Elliot.

  2. johabbed says:

    Den skäggige greken har dock haft filmroller även tidigare. Minns att en av mina första bekantskaper med honom kom i början av årtusendet, då jag såg honom i en halvdassig collegerulle med snowboardtema…

    [imdb-koll-paus]

    …som heter Out Cold. Där var han den skojige festprissen i gänget, ungefär à la Belushi. I tradition med collegekomedier var Zach och de andra skådisarna förstås närmare 35. Han hade äran att spela mot Victoria Silvstedt.

    Peter och Draken Elliot har förresten en speciell plats i mitt själsliv eftersom den råkade gå på TV samma vecka som min morsa införskaffade en leguan, varpå denna varelse så klart fick namnet Elliott. Han blev ganska stor, men aldrig tecknad.

Leave a Reply