Down the shitter

2009-06-24 11:51 by johabbed

Kom nyss på den briljanta idén Shitter. Som Twitter, fast man får bara skriva när man sitter på dass.

Är precis på väg att delge världen denna revolutionerande kommunikationsform i bloggen samt ringa patentverket, när jag kommer på att det kan vara bäst att googla begreppet för att se så ingen annan hunnit före.

Mycket riktigt. Nån skojare vid namn Ian Gurwitz, vid den annars hyfsat seriösa tidningen Huffington Post, har redan plitat ner idén för mer än två månader sedan. Han har till och med trademarkat den. Eller i alla fall skrivit dit TM i superscript efter ordet.

Jag kommer alltså på ett extremt billig ordvits. Ordvitsen är i genren bajshumor. Jag är dessutom några månader för sen med den.

Toppen. Mitt stoltaste ögonblick.

/johabbed

Tags: , ,

Leave a Reply