Inför njårk, del 2

2009-06-09 19:00 by johabbed

Det blir inget besök på The Colbert Report under Boyahed-redaktionens besök i New York aka Njårk. Programledaren har under ett bra tag hajpat att han vid en hemligstämplad tidpunkt skulle besöka de amerikanska trupperna i ett hemligstämplat land i Mellanöstern. Militären är lite kinkig vad gäller att avslöja potentiella terrormål, tydligen.

Nu visar det sig att det är just den här veckan han är borta, i självaste Bagdad. Första avsnittet från Steffo Kollbergs Irak-vistelse var mycket bra grejer.  Ladda ner det och kolla själv, din lilla nätbrottsling.

Hyfsat grym cameo dryga tre minuter in:

Detta betyder att vi definitivt missar Colbert, och risken är väl att trycket på Daily Show-biljetter fördubblas. Aja, vi får se hur det går.

Däremot har vi upptäckt att nåt som heter Sketchfest pågår för fullt under helgen. En humorfestival med fokus på sketcher, helt enkelt, där bland annat Upright Citizens Brigade (med bland andra Amy Poehler) står som arrangörer.

Just nu siktar vi på att besöka denna baluns på lördagen, som bland annat lockar med en avslutande förställning där alla de grövsta och mest opassande sketcherna spelas upp av nåt form av All Star-lag, samt en trevlig pratstund med Kevin McDonald (från The Kids in the Hall) som berättar om sin karriär genom ett skimmer av mytomani i en föreställning som heter “Inside Joke – An Evening of Lies”. Kanske kan bli skoj.

Imorgon bär det av. Om vi har tillgång till dator, internet, ork och medvetande så kommer vi avlägga lite rapporter på bloggen då och då. Om vi inte har det så kommer vi inte göra det.

OBS: Detta blogginlägg har innehållit ordet “baluns”.

/johabbed

Tags: , , , ,

One Response to “Inför njårk, del 2”

  1. Kul idé och snyggt genomförd. De vet hur man får “trupperna” på gott humör!

Leave a Reply