Konsten att välja en rolig bild

2009-06-06 12:12 by johabbed

Det svenska dagbladet Svenska Dagbladet (eller Svenska Dagbaldet, som de heter på sin interna databas) har en sajt på det världsomspännande nätet Internet. Där, på SVD.se, kan man just nu se denna skojfriska bild:

 

manmedbaroverkropp

 

Vad är nu detta? På en påstått seriös nyhetssida ges utrymme för en tjockis med bar överkropp som leker vilda västern. Är det en inspelning av en ny crazy-komedi, där Will Ferrell snart kommer springa in i bild med sjal över ansiktet? Är det Larry The Cable Guy som är mitt inne i en lagom rasistisk rutin om Mellanöstern? Är det sydamerikas Chris Farley som skriker att han bor en un van cerca de río?

 Vi scrollar ner lite…

 

dodaibrand

 

Oops. Daghemsbrand. Inte roligt.

/johabbed

Tags: , , ,

One Response to “Konsten att välja en rolig bild”

  1. Krånglan says:

    väldigt bra. fan va bra.

Leave a Reply