Unge i radion

2009-06-22 16:41 by johabbed

En av de bästa grejerna med succéprogrammet Grillad var att vi tilläts ge tv-tid till folk vi tyckte var roliga, trots att de var relativt oprövade och ännu inte ingick i den oformliga klumpen Sveriges Humorelit.

En av dessa var Jonatan Unge.

Under sommaren försöker Jonatan att finna sig själv i Malmö, i ett inslag som heter Att finna sig själv i Malmö. Det går i Morgonpasset Sommar i P3, och sänds således under de timmar på dygnet då normalt folk sover. Som tur är går det att lyssna i efterhand via det världsomspännande nätet Internet.

Lyssna till exempel på när Jonatan funderar över om han är bög, när han hittar en kalasjnikov i sin lägenhet, eller när han råkade kissa på ett barn. Eller nåt annat. Det är bra grejer.

/johabbed

Tags: , ,

Leave a Reply