Writing for the stars

2009-06-24 17:58 by johabbed

Som vissa läsare vet har jag jobbat med talkshowen Robins i ett par säsonger. Förra året fick vi nys om att en viss amerikansk skådis var i Sverige och att vi kanske skulle få lite kameratid med honom om vi bad snällt. Jag knåpade snabbt ihop en sketch baserad på första bästa idé.

(Jag höll på att skriva att jag blixt-skrev den, men kom på att blixt-skrev är det Ben Stiller drabbas av i Den där Mary.)

Den berörda skådespelaren godkände sketchen, och den spelades in med Robin och Hasse “Dronten” Bronten någon vecka senare. Blev ganska bra, tycker jag.

I alla fall så var vi nära att få göra en liknande grej igen. En annan amerikansk skådis råkar nämligen vara i trakten just för tillfället. Filmens producenter var till en början positivt inställda till hela grejen, men ändrade sig när de läst manus. Bummer.

/johabbed

Tags: , , , ,

Leave a Reply