Giganternas kamp

2009-07-19 13:11 by johabbed

Man ska inte skryta, men de senaste två eller tre veckorna har denna blogg haft mer besökare än självaste Henrik Schyffert haft på sin. Det är fan inte illa. Detta faktum smolkas bara måttligt av att han lade ner sin bloggverksamhet för över ett år sedan och att den sedan dess bara står där som ett tomt skal.

Å andra sidan har han fördel av att i det förflutna ha skrivit om Björn Gustafsson. Och alla vet att omnämningar av Björn Gustafsson är ett fuskigt sätt att få besökare till sin blogg. Speciellt om man bara skriver Björn Gustafssons namn i förbigående utan att egentligen ha något att säga om Björn Gustafsson. Usch.

Tyvärr har inte Åke Cato sin blogg registrerad på bloggtoppen eller nåt annat mätverktyg. Synd, för det känns som om det hade varit ett rimligt nästa mål.

Björn Gustafsson.

/johabbed

Tags: , , ,

3 Responses to “Giganternas kamp”

 1. Glen Bentons Face says:

  Var länge sedan jag besökte Boyahed nu men behövde ett gott skratt så jag trippade in och som vanligt var sidan exakt lika mycket uppdaterad som ägghållaren i mitt kylskåp men fann dock denna eminenta blogg och vart lika förvånad att den var alive & kicking som när jag häromdagen fick reda på att Matrix också betyder livmoder på engelska.

  Så nu när jag äntligen har en bra anledning till att ha kvar Internetabonnemanget så får ni fan inte lägga ner.

 2. åke cato says:

  Jag har registrerat min blogg på bloggtoppen som du sa men det händer fan ingenting. Har man gjort nåt fel?

 3. johabbed says:

  Jag minns att det dröjde lite när vi registrerade bloggen där. Och nu verkar vi ha försvunnit därifrån överhuvudtaget. Skumt. Men det går ganska bra att vara utan.

Leave a Reply