Dead Kennedys har fått ännu en medlem

2009-08-26 12:42 by johabbed

Det vilar en förbannelse över Kennedy-klanen.

John F blev mördad vid 46 års ålder. Hans bror Robert F gick samma öde till mötes när han var 42.* John F Kennedy, Jr, känd för att ha dejtat Elaine i ett avsnitt av Seinfeld (och lite för att han var son till JFK den äldre), dog i en flygolycka när han var 39 år.

Och nu, ännu ett dödsfall. Senator Edward “Dead” Kennedy har kolat vippen vid 77 års ålder. The good die young. Naturligtvis faller misstankarna mot en konspiration. Mord, listigt maskerat som hjärntumör.

Men inget tråkigt som inte har nåt glatt med sig. Den inte alls moraliskt förkastliga tävlingen Dödspolare 2009 pågår för fullt på Boyaheds svettforum. En av de tävlande hade gamle Tedward på sin lista över kändisar som kunde tänkas avlida under 2009, och intjänade genom denna tragiska händelse hela 42 morbida poäng, och seglade upp på en tredjeplats i tävlingen.

Det är fortfarande inte för sent för just dig att gå med och tävla. Gå in och anmäl dig nu, din sjuke jävel.

/johabbed

* Deras bror Axel F har dock klarat sig förvånansvärt bra genom att välja bort politiken till förmån för att vara melodislingan i Snuten i Hollywood.

Tags: , , , , , , , , ,

5 Responses to “Dead Kennedys har fått ännu en medlem”

  1. Godslayer says:

    John F Kennedy Jr delade väl taxi med Elaine och skulle ha gått ut med henne, men han blev tillsammans med Marla Penny istället.

  2. johabbed says:

    Skulle inte Jompa Junior och Elaine åtminstone på dejt? Men sedan när han skulle plocka upp henne så skedde ett missförstånd, och Jompa träffade istället på Marla the Virgin? Anyhoo, det får stå som det står.

  3. Andreas says:

    En förbannelse? För att gubben kolar när han är 77?

    Kan tillägga att medellivslängden för amerikanska män enligt FN är 75,6 år.

  4. Andreas says:

    Äh, glöm det inlägget. Läste vidare..

  5. Carlos says:

    Свойство widnow.innerWidth не поддерживается устаревшими версиями Internet Explorer (8 и более ранние). Один из возможных вариантов решения проблемы:width = widnow.innerWidth || document.documentElement.clientWidth;

Leave a Reply