Joan Rivers is so old…

2009-08-11 00:18 by johabbed

… if you google her, you can find her on Craig’s and Schindler’s lists.

Jeff Ross

Igår sändes The Comedy Central Roast of Joan Rivers. Idag finns den på välsorterade torrentsidor. Inte missa!

Min lista på förväntade ämnen, från ett äldre inlägg, införlivades till lagom stor del. Samma lista har för övrigt - på riktigt! – lett till att pervon som sökt på “torr slida” hittat till bloggen. Antingen pervon eller oroliga klimakterie-kvinnor med faktiska medicinska besvär. I båda fallen välkomnar vi vår nya publik, sickos.

Återkommer om innehållet när jag känner för att skriva mer. Tills vidare är detta enbart en påminnelse.

/johabbed

Tags: , , , ,

One Response to “Joan Rivers is so old…”

  1. Hummer Bugg says:

    Såg programmet igår, blev ganska besviken. Var nog mest för att jag inte gillar Joan som man inte tyckte det var kul, hänger nog en del på det. Gottfried var väl den enda som utmärkte sig i vanlig ordning.

    Kul sammanträffande var iaf att jag efter roasten kollade på z rock som jag inte ens visste var det va, bara en “komediserie”. Sammanträffandet var att både Joan Rivers och hennes dotter gästspelade i det avsnittet (första, andra säsongen) och var faktiskt riktigt roliga. Även Greg Giraldo ifrån roasten var med.

Leave a Reply