Här luktar det inte hallon!

2009-09-14 23:48 by haddock

Har du tänkt på att det finns en doft som ofta omnämns, men sällan definieras?

Den luktar inte hallon

Hur luktar inte hallon egentligen?

Och hur kan någon komma undan med påståendet “Det luktar inte hallon precis!” när inte hallon saknar definition?

Efter att jag tog upp detta till diskussion i somras enades kompisgänget om att en rap med doft av vitlökskabanoss, öl, stark senap och en gnutta as är definitionen av inte hallon. Rapen behöver inte nödvändigtvis komma från munnen.

Ska vi spika det?

/haddock

Tags: , , , , , , , ,

3 Responses to “Här luktar det inte hallon!”

  1. Min definition av “inte hallon” kommer från ett cykelforum där nån skrev nåt i stil med “jag har använt de här cykelbyxorna till och från jobbet i två år och har inget att klaga på” och svaret blev “Den innerbyxan luktar inte hallon va?”

    Den definitonen landar i praktiken ganska nära din, med det subtila (men ack så viktiga) tillägget av inlagrad gubbpung.

  2. johan says:

    Men, nu vet vi ju hur INTE hallon luktar. Nu undrar jag HUR hallon luktar. Kan man alltså säga att Hallon luktar som motsatsen till vitlökskabanoss, öl, stark senap och en gnutta as? Jag är förvirrad…

  3. johabbed says:

    Hallon luktar ungefär som hallon.

Leave a Reply