Onelinerz – da inception

2009-10-13 21:03 by johabbed

Som jag skrivit om här på bloggen tidigare så ståuppar jag lite då och då. Inte så ofta som jag borde för tillfället, då heltidsjobb med tv-humor suger musten ur mig likt en påskfirande vampyr.

Detta gör att jag har några skämt som ligger och skräpar som jag aldrig hunnit kört på en ståuppscen. Jag gillar dem till olika grad, men är tveksam till om de skulle funka inför en publik vars intresse ligger i att dricka öl och skratta, och inte i att golfapplådera till små finurliga skämt.

Vad gör jag med de här skämten då? Jag lägger ut dem här på bloggen. Sen får du — ja, just du som läser det här — gärna meddela i kommentatorspåret om du — ja, fortfarande du, ditt tröga jävla åbäke — absolut tycker att nåt av dem är jättebra och borde testas på scen.

Men bara för att fylla denna blogg med lite innehåll kommer jag sprida ut dessa oneliners (som ibland kanske inte är oneliners) i olika inlägg. Ska vi sikta på en om dagen till att börja med?

Okej, så gör vi. Första kommer om ganska exakt 30 minuter. KAN DU HÅLLA DIG?!?!

Förresten, förlåt för att jag kallade dig tröga jävla åbäke.

/johabbed

Tags: , , , ,

Leave a Reply