Sir Mix-a-Lot forskar vidare

2010-01-30 16:49 by johabbed

I denna bloggs hemliga läderlapps-grotta finns det ett fint verktyg för besöksstatistik, som bland annat listar vilka olika fraser som fört folk hit genom sökmotorer som lycos, altavista, eller google. Det är ofta både eggande och skrämmande läsning.

Mest vanligt förekommande är trista kombinationer som “blogg boyahed”, “boyahed blog”, “tjostolv moland”, och en del komiker som uppenbarligen är ganska poppis men inte har någon egen hemsida. Eller som bara idkar själv-googling (så kallad googlani) väldigt ofta.

Men ibland dyker lite mer otippade fraser upp. Som idag, när någon sökt på denna existentiellt intressanta fras:

 

svarta män kvinnor stora rumpor varför

 

Varför, indeed.

Jag tror tyvärr inte att vår blogg ger något fullgott svar till denna fråga, så personen som sökte efter svarta män kvinnor stora rumpor varför, scrollade förbi en massa andra sidor som gav bättre träffar på svarta män kvinnor stora rumpor varför, och sedan klickade sig in på denna blogg för att läsa om svarta män kvinnor stora rumpor varför blev säkerligen något besviken, då vi inte skrivit något utförligt om svarta män kvinnor stora rumpor varför överhuvudtaget.

Jag hoppas nu bara att folk som i framtiden söker svar på svarta män kvinnor stora rumpor varför hittar hemsidor som är mer relevanta för svarta män kvinnor stora rumpor varför, och inte har oturen att gå in på denna nästan helt svarta män kvinnor stora rumpor varför-fria blogg.

Det skulle vara väldigt trist.

/johabbed

Tags: , , , , ,

One Response to “Sir Mix-a-Lot forskar vidare”

  1. Magenus/AnaMatronic says:

    Uppenbarligen en kille som söker svaret på om han egentligen är en svart kille född i en vit kille s kropp. Eller en svart kille som förvånas över att han tänder på stora bootys och söker svaret på gåtan.

Leave a Reply