Detektivarbete

2010-02-14 17:53 by haddock

Det finns tecken på att jag upplevde en monumental fylla igår. Själv vet jag lite om det, vilket är det första tecknet.

Tecken nummer två hånlog mot mig från köksbänken.

Ångest

I kylskåpet låg det två burgare till.

Tolkar det som att jag köpte tre stycken Double Whopper Cheese-meal på vägen hem. Och åt tre, fyra tuggor av den ena burgaren. När jag googlar i hjärnbarken hittar jag minnesbilder av mig kastandes de tre drickorna i papperskorgen, direkt utanför Burger King. De var för jobbiga att bära, minns jag.

Det smärtar mig att se denna vackra mat så outnyttjad. Det smärtar också i plånboken, för det är inte gratis att handla på BK i Oslo. Skulle kunna tänka mig att kalaset gick på 350 norska. Men jag förtjänar en klapp på ryggen av mig själv, för det ser ut som jag avstått från plusmeny.

Tecken nummer tre är ett öppet och osparat Notepad-dokument i datorn, som jag tydligen använt på min nattliga resa.

Det ser ut som att jag var arg, riktigt arg.

det spelar ingen roll. ta på dig burkan, linda in dig i din förhud, njut av döäandringen. jag hatar dug, SUG, SUG, SUG;

Vem det är riktat mot har jag svårt att tänka mig, men det är säkert välförtjänt. Precis som mina pulserande tinningar.

/haddock

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Detektivarbete”

  1. Magenus/AnaMatronic says:

    Haha jag drar mig till innes en gång när jag vaknade hemma i min brors säng med en helt oäten Whopper pepper cirka två centimeter från min mun och en mobiltelefon innanför tröjan. Jag hade somnat mitt i samtal med flickvännen och hamburgaren förblev oäten.

  2. Skurtzel Washington says:

    Roligaste grejen var när jag bodde i Annat Land med en rumskompis RK (vi bodde bokstavligen i samma rum). En kväll låg jag och sov då han kom hem med en tjej han brukade ligga med, men denna kvällen var han jävligt jävligt full. Hans tjej går och lägger sig, men han själv sitter kvar och äter en stor salladskål till bredden fylld med äcklig pasta och pulverostsås, med tänt ljus. Detta väckte mig och jag springer upp och skriker “släck för fan” eller något. Sen ligger jag och försöker somna igen, men RK har somnat i pastaskålen med huvudet före, hans tjej försöker desperat få kontakt, men icke… Hon försöker slå till honom t.ex. och jag med. Men grabben har somnat med ett ostsåsindränkt huvud. Jag struntar i den dryga situationen och försöker somna. Iaf så väcks jag snart av en hårig pastasåsluktande kropp som trycker sig mot mig, RK har lagt sig i min lilla säng, i tron av att det är tjejen. Jag får trycka och wrestla mig ur situationen samt leda RK till rätt säng… Drygt!

    RK bad om ursäkt dagen efter, trots minnesförlust!

Leave a Reply