Beck – Mannen med idiotierna

2010-03-19 12:51 by johabbed

Goddamn.

Jon Stewart har även tidigare slaktat Fox News-cirkusens främsta pajas Glenn Beck, som med hjälp av nonsens på griffeltavlor dagligen för fram psykotiska konspirationsteorier om alla som står en millimeter längre till vänster än Dick Cheneys högra testikel. Men han har aldrig förut gjort det såhär genomgående.

I gårdagens The Daily Show går Jonte balls out med Beck-ismerna från första sekund och fram till intervjun. Gör dig själv en tjänst och ladda ner avsnittet från din lokala torrent-tracker, eller kolla i sämre kvalitet nedan.

 

Bra grejer.

/johabbed

Tags: , , , , , , ,

One Response to “Beck – Mannen med idiotierna”

  1. Skurthryn Bigelow says:

    Intressant man kan se detta i Sverige, men jag är just nu i Storbritannien, och här är det omöjligt.. Kässt!

Leave a Reply