Dödspolaren He Pingping

2010-03-16 14:04 by johabbed

Det är dags för en uppdatering i den moraliskt förkastliga men ack så underhållande tävlingen vi kallar Dödspolare 2010.

 

 

Världens kortaste man, He Pingping, har trillat av pinn. En liten, liten pinn.

Ingen av de tävlande i årets tävling hade honom på sin dödslista. Men i egenskap av sin extrema puttinuttighet, som de medicinska experterna kallade det, var alltså He Pingping världsrekordhållare i en icke-sportslig gren. Litenhet.

Därmed inkasserar bloggläsaren Krisse tio sköna och morbida poäng, eftersom han valt gruppen “världsrekordhållare, ej sport” som sitt dödspolargäng.

Tidigare har silmarillion inkasserat tio poäng på den före detta barnstjärnan Andrew Koenig, Apgossen har gjort detsamma med hjälp av manlige guldbaggevinnaren Emil Forselius, och självaste Gud har gått upp i ledning på 20 poäng efter att två aktiva fotbollsspelare kolat vippen med en dags mellanrum.

 

OFFICIELL RANKING, DÖDSPOLARE 2010

1: Gud, 20 poäng.

2. Apgossen, 10 poäng.
2. Krisse, 10 poäng.
2: silmarillion, 10 poäng.

Sist: Alla andra, 0 poäng.

 

Ännu har ingen träffat rätt på någon av sina primära kändisar, dock, så tävlingen är vidöppen och spänningen olidlig. För att delta, skriv in dina egna dödspolare i kommentarsfältet här.

/johabbed

Tags: , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to “Dödspolaren He Pingping”

 1. henkus says:

  I object, your honor!!

  Forselius fick för bästa manliga biroll, och kategorin är “* Guldbaggevinnare, bästa manliga skådespelare.”

 2. johabbed says:

  Overruled!

  Du har rätt på ett vis, eftersom det var så dödspolargänget var tänkt från början. Men kategorierna på Guldbaggegalan är uppdelade i “Bästa manliga huvudroll” och “Bästa manliga biroll”. Det som står i originalmanifestet för Dödspolare 2010 är det suspekta påfundet “Bästa manliga skådespelare”. Och där borde ju både huvudroller och biroller räknas.

  Snäll tolkning av juryn, får jag säga.

 3. Hummer Bugg says:

  För att referera till ett tidigare inlägg av Haddock.
  Världens kortaste man kan per definition aldrig dö.

Leave a Reply