Fadde hadde dudde da?

2010-03-02 01:42 by johabbed

fadde

Den första mars 2010 kommer att bli ihågkommen som en stor dag i den svenska televisionens historia. Jag har sammanlagt tittat på burken i kanske en halvtimme, men hann ändå snappa upp följande guldkorn:

1) Lars Ohly utfrågas av Carolina Gynning och Carin Da Silva i Förkväll, och får stå till svars för varför han har på sig blåa kläder när han inte för en blå politik. Svar: För att han tycker att det är snyggt. Sedan ser han obekväm ut i närheten av programmets kock Någon Wahlgren.

2) Dogge Doggelito visar sig föga förvånande inte kunna skillnaden på konsonant och vokal i Lyckohjulet. I kategorin “På löpsedlarna 2008″ gissar han på frasen “Björn Borg vann Idol”. Hannah Graaf ger honom rätt för att det var nära.

3) Sveriges främste kändis-dörrvakt Fadde Rosing gör debut som ståuppare i Aschberg. Han ska göra “riktig” ståuppdebut i dagarna, och världen bjuds på ett smakprov i TV8. Smakprov på ungefär samma sätt som skendränkning är ett smakprov av vatten.

Inför-intervjun är enormt plågsam TV. Framträdandet är ännu värre. Låtom oss våndas gemensamt, 40 minuter in i klippet: http://www.tv8.se/play/226605

Det här kommer ju gå bra, ser man.

/johabbed

Tags: , , , , , , , , , , , ,

7 Responses to “Fadde hadde dudde da?”

 1. axel says:

  Herregud, jag klarade av att se ungefär 30 sekunder, sen var jag tvungen att stänga av.

 2. Johnn says:

  måndagens Aschberg berättar vi om en stor skandal i den svenska finansbranschen. Dessutom: Världspremiär för Fadde Darwich som ståupp-komiker.

 3. Skurtel Keaton says:

  THE HORROR! Snälla dränk mig!

 4. johabbed says:

  Nu finns även Faddes “riktiga” debut att beskåda. Om någon är nyfiken att uppleva hur det är att se samma säkerhet på scen och samma nivå på material som i Aschberg-klippet, men med en publik som är heltänd.

  Del 1: http://www.youtube.com/watch?v=V3eI6NRL3aI

  Del 2: http://www.youtube.com/watch?v=_qFOcMvexcs

 5. DimianBlues says:

  ….. Jag mår så dåligt… Han är ju så nervig att det han nästan rinner sönder?… Fick lite blodsmak i munnen för att det var på en sådan konstigt intern nivå samtidigt så, skratta åt sina egna skämt? INNAN de är klara? på det här sättet är det inte ok… Kanske om det är JÄLVIGT kul så visst.

 6. Skurtel Keaton says:

  http://www.youtube.com/watch?v=V3eI6NRL3aI Är publiken stenad? FYFASIKEN!

 7. Hummer Bugg says:

  Ren och skär tortyr, man lider med Fadde men sen påminns om att han gör detta frivilligt och det är han som är förövaren, vi offren.

  Hitta klipp ifrån Dogge på lyckohjulet också, http://www.youtube.com/watch?v=y1MIpu26do8

Leave a Reply