I väntan på nästa roast: Fuck Hoff!

2010-07-27 14:13 by johabbed

Medan vi i Sverige har lustmördat roast-konceptet genom påtvingad överdosering håller sig Comedy Central vid det mer sansade och välfungerande schemat med cirka en kändis-grillning per år. Nu, eller rättare sagt den 15:e augusti, är det dags igen. Hedergäst och mobb-offer blir allas vår slowmotion-springare David Hasselhoff.

Medan vi väntar är det bara att spana in Comedy Centrals finfina trailers inför spektaklet.

Många referenser till Hoffens smak för hamburgare, som synes.

Roastmaster blir Seth MacFarlane, känd som skapare av Family Guy. Bland roastarna finns det stabila gardet i form av Jeffrey Ross, Lisa Lampanelli, och Greg Giraldo, samt nykomlingen Whitney Cummings som gjorde ett fint jobb på förra årets roast av Joan Rivers.

Men ännu mer lovande är kanske de kändisar som bokats in för att ta sin dos av häcklingen vid sidan av Hoffmaestron. Vi snackar den av finkulturkännare så väl ansedda trion Jerry Springer, Pamela Anderson, och Hulk Hogan. Deras egna tal kommer mycket möjligt bli rejält nerklippta och obekväma, men vafan. De är ju mest bara där för att ta skit.

/johabbed

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “I väntan på nästa roast: Fuck Hoff!”

 1. Skurty Springer says:

  Suck.. vilket Captain Obvious-val av David Hasselhoff, som att sparka in väggar på rivningskåkar.

  Vad blir näst Chuck Norris-roasten? suck………………

  Roligare om de hade lite riktiga kändisar att sätta tänderna i.

  Sen undrar man när roastarna kommer att få slut på material om Lisa Lampanellis fitta? Ryms det verkligen såå mycket i den?

 2. Peter says:

  Svenska Comedy Central kommer att sända The Hoff Roasten den 25 september klockan 22:00.

Leave a Reply