Broder Louie

2010-09-12 22:37 by johabbed

Av okänd anledning hade jag till och med igår inte sett ett enda avsnitt av Louis CK:s nya serie Louie.

Lite konstigt, eftersom serien gått hela sommaren, folk har sagt att den är bra, och jag gillar Louis CK rent allmänt. Även om hans förra mer sitcommiga sitcom Lucky Louie bara var halvskoj. Mest underhållande var kanske det faktum att dess repriser sändes typ måndagar klockan 16.00 på SVT, trots att ordet fuck användes i ungefär varannan mening och avsnitten avhandlade saker som analsex.

I alla fall. I morse nerladdades den nya serien och jag har idag plöjt avsnitt likt en… bonde… som plöjer… en åker. Ingen vidare liknelse, men fuck it. Nu sällar jag mig till skaran som hyllar den här serien. Det är, som koprofager säger, good shit.

 

 

 

 

/johabbed

Tags: , , , ,

2 Responses to “Broder Louie”

  1. Skourtie CK says:

    Själv är jag precis som du. Hört talas om serien, och gillar LCK men inte fått tummen ur asset, så jag tackar för tipset!

    Herr CK har förövrigt en mycket rolig twitter: http://twitter.com/louieck

  2. Godslayer says:

    Broder Louies nya/gamla ståuppa Hilarious har även haft premiär och finns således för nedladdning. Skämt om masturbering, clubbing, flygplan och att knulla döda barn.

Leave a Reply