Inflammerat

2010-09-27 13:21 by johabbed

Tobbe Trollkarl, en av våra mest ansedda trollkarlar/ barnprogramledare / Dansfeber-deltagare / Markoolio-polare, har insjuknat i hjärnhinneinflammation, enligt såväl Aftonbladet som Expressen. Jag tror att jag vet hur han smittats.

 

tobbe

 

Killen har för fan en stor fästing strax ovanför sin vänstra mungipa.

Att fästingar bär bakterier som leder till hjärnhinneinflammation vet de flesta. Det konstiga är hur Tobbe kunnat undgå att se denna otrevliga smittospridare på sin överläpp, då den av allt att döma suttit där ett bra tag. Kanske beror det på att han av förståeliga själ undviker speglar.

Hans insjuknande är åtminstone en bra påminnelse att alltid kolla sig efter fästingar efter att man gått på händer i högt gräs.

 /johabbed

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply