VII mot dom

2011-02-14 15:22 by johabbed

I lördags var det dags för Malmös bästa komedifestival, nämligen Malmö Komedifestival på det ypperligt trevliga kyffet På Besök. Malmö Komedifestival VII, närmare bestämt, vilket jag väl måste skriva ut för att rubriken till detta inlägg ska få något som helst sammanhang.

Tomas Högblom hade satt ihop kvällen på jakt efter det eftersträvansvärda världsrekordet i flest komiker på minst yta. Lineuppen syns (knappt) här.

 

Alltså. Marcus Johansson, Emma Knyckare, Kalle Lind, Tora Larsson, Petter Bristav, Evelyn Mok, Jesper Rönndahl, undertecknad, Cecilia Ramstedt, Erik Börén, Sandra Ilar, Jørund Larsen, Ola Söderholm, och Kringlan Svensson, med tidigare nämnda Högblom som konferencier. För er som inte kan sånt här, så kan jag berätta att det är en väldigt, väldigt fin lineup.

Eftersom vi var så otroligt många så blev det korta små set. Här är mitt.

 

Det jag är mest nöjd med är att jag nu äntligen har ett bra skämt om Palmemordet att använda när lusten faller på. Det är ju en sån grej man saknat tidigare.

/johabbed

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to “VII mot dom”

 1. Marcus says:

  Fan vad jag diggar att du fortfarande orkar länka på varje namn. Sluta aldrig med det.

 2. johabbed says:

  Fan vad jag diggar att du fortfarande använder ordet “diggar”. Sluta aldrig med det.

 3. C. says:

  Hur var skämtet om Palmemordet? Inte det att han dog av ryggskott, va?
  Det är ju apgammalt.

 4. johabbed says:

  Nej, det var inte det. Det var inte heller det om att han sköts av kyrkovaktmästaren. Skämtet i fråga kan nog komma att höras i radio inom kort då jag ska granska fallet där. Så jag håller på det tills dess.

Leave a Reply