The Apparently-the-Novelty-Hasn’t-Worn-Off-Yet Tour

2011-04-22 00:57 by johabbed

Halvdålig kvalitet och typ en vecka gammalt. Men skit samma, skämten är roliga. Jeffrey Ross roastar Charlie Sheen på den sistnämndes enmansshow.

*gitarr-riff!*

/johabbed

Tags: , , ,

2 Responses to “The Apparently-the-Novelty-Hasn’t-Worn-Off-Yet Tour”

 1. Paul W H says:

  Appropå ingenting, här får du ett skämt (med du som är så rolig har kanske redan kommit på någon liknande själv) på temat vargjakt, som SvD var snabba med att censurera för mig:

  I vargjaktsdebatten diskuteras ofta problemet med inavel, men avskjutning kan knappast vara rätt lösning. Det är faktisk inte så lätt för vargjägare i av- och glesbefolkade Norrlandskommuner att hitta en partner som man inte är släkt med.

 2. johabbed says:

  TOO HOT FOR SVD!

  Jag hade faktiskt ett skämt som åtminstone var lite liknande, när jag för nåt år sedan roade mig med att skriva random nyhetsskämt. PÅ det sättet att det också handlade om vargjakt och inavel.

  “Forskare har undersökt de vargar som sköts vid vargjakten, och upptäckt att dom trots utbredd inavel varit vid god kondition, med välutvecklad muskulatur. Forskarna tror det beror på att inavlade varelser ofta är ihop med gymägare.”

  Tror jag drog det på scen en gång. Det funkade inte tillräckligt bra för att behålla. (Och så var det aktualitetsbaserat.)

Leave a Reply