Debbie tuggar katt

2011-06-11 00:11 by johabbed

Denna video har redan börjat dyka upp lite överallt och kommer säkerligen snart vara enormt överexponerad och länkad till från varenda människas facebook-konto. Men skit samma. Den är för rolig för att inte slänga upp här på bloggen.

Möt Debbie. Hon testar det här med internet-dating. Och hon gillar katter… en smula.

 

/johabbed

PS. Spoiler (typ) i kommentarsfältet.

Tags: , , , , ,

4 Responses to “Debbie tuggar katt”

 1. johabbed says:

  “Spoilern” i fråga är då alltså att videon tydligen är fejk. Eller snarare en väldigt rolig sketch.

  Bland bevisföringen ( http://sexytypewriter.com/2011/06/10/crying-cat-girl-is-a-big-fake-faker-but-also-awesome/ ) finns bland annat att tjejen i videon påstår sig heta Debbie, medan hennes youtube-konto bär namnet Cara Hartmann – något hon också kallar sig i ett annat klipp där hon agerar sin egen siamesiska tvilling. Och att nån bakom kameran fnissar till vid 2.20.

  I alla fall – jävligt roligt. Den här tjejen har talang.

 2. johabbed says:

  … och nu finns även hennes tredje video, som togs bort av youtube, uppe på Funny or Die. http://www.funnyordie.com/videos/6cf5616150/me-singing-firework-by-katy-perry

 3. Fruktansvärt rolig. När jag såg i kommentaterna på Youtube att den skulle var fejk blev jag besviken. En halv sekund. Sen ville jag bara geniförklara den här Cara Hartmann, och så spred jag filmen vidare.

  Tack för Funny or die-tipset!

 4. Förstod att det var fejk efter ungefär 10 sekunder. Ett av mina största styrkor. Däremot förstår jag inget annat på internet.

Leave a Reply