Den kungliga befruktningen

2011-08-17 16:35 by johabbed

Kronprinssesan Victoria är gravid. Prins Daniel har levt upp till sin roll som kunglig hovleverantör av potent säd. Nu återstår bara en fråga.

Kommer dom att behålla barnet?

Det negativa är annars att det är vi skattebetalare som får stå för notan för den tv-sända förlossningen. Jag förutsätter Kristian Luuk som programledare, Ebba von Sydow som kommentator och Mark Levengood som drar mysiga anekdoter om hur hans gammelmoster dog i barnsäng.

Tänk om det blir kejsarsnitt, förresten. Kungen klipper navelsträngen och förklarar Victoria öppnad.

/johabbed

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

5 Responses to “Den kungliga befruktningen”

 1. Sill says:

  För att fortsätta på den inslagna vägen frågar jag vad alla tänker – får de en (berna)dotter eller son?

 2. rävdjuret says:

  shit!

  kom jag precis på vem du är, johabbed? eller brukar andra skämtskrivare ofta sno dina skämt du skriver här och sedan säga dem på prickprick?

  detta mystiska skimmer som funnits över våra identiteter verkar ha skingrats.

  /long time no see-forumsdeltagare

 3. rävdjuret says:

  Efter att kollat runt lite på bloggen (jag har inte besökt boyahed på säkert 3 år, skulle mest se om jag kunde hitta en speciell bild i bild-tråden) så märker jag att din identitet inte är så hemlig som förr. Där ser man.

  Kul att du får hålla på med det roliga så att säga.

 4. johabbed says:

  Identitieten har aldrig varit sådär jättehemlig för folk som känt mig, eftersom Johabbed bin Laugsson inte är särskilt olikt mitt riktiga namn. Det är ungefär lika svårt att genomskåda som när Långben blir Stål-Långben. Men visst, lite mindre hemlighetsfullt är det numera.

 5. rävdjuret says:

  Jo, jag förutsätter att de som “känt” dig vet din identitet och om jag vetat ditt riktiga namn, a.k.a. vetat din identitet, så hade jag nog också sett likheterna. ;)

  Får väl återkomma runt nyår för deltagande i dödspolare 2012, det ska bli en del det året har jag hört. Aiight!

Leave a Reply