You silly old twit!

2011-10-08 12:00 by johabbed

Just det, ja. Jag har ju börjat twittra. Ni är högst välkomna att följa mig på @johabbed. Alltså johabbed föregått av ett ‘a’ med elefantiasis.

 

 

Jag är alltså efter både påven och Kikki Danielsson på det här tåget. Men jag ska försöka vara snäppet roligare. #missionimpossible

/johabbed

PS: En uppdatering av ställningen i DÖDSPOLARE 2011, med Sven Tumba och Steve Jobs medräknade, kommer under helgen. Håll ut.

Tags: , , , , ,

One Response to “You silly old twit!”

  1. Angelito says:

    Fe5r man ff6lja med om ni drar till solen? :-) Min le4ngtan har dock lagt sig en aning. Det re4ckte med att ste4da le4genheten, lite mysiga ljus och se5 ett le5ngt, varmt bad de4r jag vdrsaliuesaie att jag le5g i ne5got hav och hf6rde ve5gornas brus ne5gon stans. Nu e4r det jul i fokus. Men efter jul vore det ju kul att komma ive4g…

Leave a Reply