Posts Tagged ‘begravning’

Oneliner I – Begrava ett barn

2009-10-13 21:33 by johabbed

Det svåraste en mor kan göra är att begrava sitt barn. Särskilt, vill jag tillägga, om barnet fortfarande lever.

/johabbed

Begravningen sponsras av…

2009-07-07 22:14 by johabbed

Du vet att du har haft en någorlunda lyckad karriär när TV direktsänder din begravning med fucking kommentatorer. Även om en av dessa kommentatorer är Ronny Svensson, som om jag förstått det hela rätt är anställd av Manpower för att kunna kallas in när någon tillställning, vilken som helst, ska kommenteras.

För att TV ska direktsända din begravning utan kommentatorer behövs förstås inte lika mycket. Det räcker med en enskild SVT-chefs förvirrade desillusioner om vad public service innebär, som Engla-fallet visade oss.

Jag missade det mesta av dagens ceremoni, men hoppade in vid två tillfällen.

Första gången när Stevie Wonder sa att han “hoped to never see this day.” Okej då, Stevie. Mission accomplished.

Och andra gången i slutet av ceremonin, då en herre uppmanade alla som tittade att hålla personen brevid dem i handen. Tyvärr avslöjade herrarna Svensson och Fredrik Strage aldrig om de lydde uppmaningen. Jag skulle gärna vilja se dem spatsera hand-i-hand på stan de närmaste veckorna bara för att visa världen att de tog sitt jobb på allvar.

Eller så räcker de att de berättar om varandras handsvett på denna blogg, när dom oundvikligen egogooglar sig själva. Eller googlanerar, som det också heter.

/johabbed