Posts Tagged ‘Ben Affleck’

Handsome. Very handsome.

2010-03-11 21:49 by haddock

Jimmy Kimmel är väl kanske den av talk show-värdarna som drar till sig skönast lirare. Och i Oscarstider spexar han gärna till det lite extra – exempelvis delade han häromåret intima detaljer om sitt och Ben Afflecks sexliv som ett svar på ex-flickvännen Silvermans samröre med Matt Damon.

Och nu kommer så en till samling välkända ansikten och skämtar till det lite, som vanligt med homoerotisk underton i Handsome Men’s Club:

Och när vi ändå är inne på talkshow-värdar så är det nu bekräftat att Conan O’Brien drar ut på turné i väntan på att få göra tv igen. Betitlad The Legally Prohibited From Being Funny On Television Tour bjuds 30 amerikanska städer på en afton med musik, kramar, komedi och pinsam tystnad.

För att promota showen har Conan knutit till Mike Mitchell, skaparen av en makalöst vacker gråskalerendering av Conan med den välkända kalufsen som enda färginslag. Postern skapades urpsrungligen i supportsyfte när late night-kalabaliken drog igång, och nu har alltså huvudpersonen själv valt att använda den för att promota sitt spektakel till turné.

Gå in på TeamCoco.com och beställ biljetter nu om du är bosatt i staterna. Eller så skiter du i det. Vad vet jag. Vad bryr jag mig?

/haddock

Saturday Night Live – Reenacted

2009-07-25 01:36 by haddock

De flesta avsnitten av Saturday Night Live som intresserar just dig finns i någon form på nätet. Då och då är det dock ett avsnitt som ursprungligen sändes för några år sedan – med ett guldkorn eller två – som försvinner in i nätets svarta hål.

I avsnitt 15 från säsong 29 som sändes 2003/2004 var hyllade och hatade Ben Affleck host och han briljerade i en serie korta reklamfilmer för Thailand med slutpunch “What happens in Thailand, stays in Thailand” följt av “Only Bangkok”.

Jag har letat ihjäl mig efter dessa. Kanske, med lite tur, ligger detta avsnitt på en hårddisk i en dator som sedan länge fått permanent adress i förrådet.

I väntan på engagemang att leta i förrådet stötte jag på Xtranormal där du kan göra dina egna filmer med 3D-karaktärer. Med hjälp av manus från SNLTranscripts försökte jag återskapa scenerna.

Jag målade det svarta hålet vitt. Eller åtminstone grått.

Första försöket: Only Bangkok I (transcript)

Fortsättningen följer i: Only Bangkok II (transcript)

Jag skrattade gott och länge åt alla fula ord som jag lade in för att testa språkmotorn – den fixar det förvånansvärt bra!

Och det är kanske inte så konstigt. För, let’s face it, de första orden vi försöker lära oss i kontakt med ett nytt språk är svärord. “Tack, då vet jag vad ‘Dra åt helvete’ heter på kinesiska.” Givetvis blir således de första orden vi testar på artificiell intelligens eller människoimiterande maskiner och applikationer de svenska eller engelska svärord vi känner bäst.

Xtranormal-applikationen bjuder på ett enkelt gränssnitt för att göra egna filmer, men det är aningen buggigt och långsamt i olika delar av processen. Dessutom begränsat till max två “skådisar” i gratisversionen.

Denna begränsning gör tredje delen av SNL-sketchen baserat på “Holy shit, you can do whatever you want in Thailand”-konceptet svår att få till, speciellt när Ben Affleck bär Kelly Ripa under armen. Samma begränsning gjorde att del två modifierades aningen med regissörstekniska finesser.

Men, helt plötsligt öppnades en outtömlig källa till humor. Någon som har förslag på vad man bör göra näst?