Posts Tagged ‘Boyahed’

Infekterat humör

2011-05-11 22:10 by haddock

Nu har jag spenderat tre timmar på att gå igenom ett par hundra filer på Boyahed-servern och radera en massa fucking crap som inte kan beraktas som något annat än “skadlig kod”.

Den hamnade i våra filer någon gång igår kväll och på nytt sena eftermiddagen idag. Men nu är den borta. Kan en hôppes.

Men oroa dig inte, så skadlig är nog inte koden. Bara ute efter att skada din näthinnor med erbjudanden du inte kan tacka nej till. Men säg ifrån om du upptäcker något underligt på boyahed.com i dagarna.

Bleh, efter en riktigt, riktigt usel dag så var det här det sista jag behövde. Så nu tycker jag vi drar ett streck över det.

Till skillnad från Ola Lindholm som drar en lina över det.

/haddock

Dödspolare från förr

2010-01-02 13:29 by johabbed

Under hela 2009 har tävlingen DÖDSPOLARE 2009 pågått på boyaheds svettforum. Deltagarna lämnade tidigt in sina listor på möjliga kändis-dödsfall under året, och kammade sedan hem poäng om dessa celebriteter valde att döden dö.

Nu är tävlingen logiskt nog till ända. Vinnare blev forum-medlemmen pahapersrog, genom att pricka in dödsfallen Jarl Alfredius, Michael Jackson, och Patrick Swayze.

Som pris för att förutspå mänskliga tragedier på detta vis får han en skrattpåse. Inget ont som inte har nåt gott med sig.

Alldeles strax börjar den officiella tävlingen DÖDSPOLARE 2010. Börja fila på era listor redan nu, så kommer regelverk och offciellt startskott inom kort.

/johabbed

Boyahed.com fyller 7 år!

2009-11-11 08:44 by haddock

Hurraye! Imperiet Boyahed.com fyller idag hela sju år på Internet.  Omräknat i människoår blir det nästan 33 år!

Det har hänt mycket sedan starten. Och det har periodvis hänt väldigt lite. Men viss aktivitet har alltid funnits och frekvensen på uppdateringar är idag större än ever, tack vare bloggen.

Vi har många minnen från tiden som Internetmagnater, men vad har du för minnen av boyahed.com, BRLN, Svettforumet, Vörsuss, bloggen eller andra spektakel vi har producerat?

Vilket är ditt favoritminne från Boyahed som får dig att ömt krama kudden när du bäddar ner dig om kvällen? Bring it! Inom kort?

/haddock

Du är vad jag vill att du ska vara

2009-09-05 00:58 by haddock

Internetentreprenören och kartfreaket Ted Valentin är skapare av nya sajten Blogipedia som kan bli precis hur kul som helst. Lanserad idag, samlar sajten information om ting som är.

Beskrivning från Blogipedia:

Blogipedia samlar fakta och åsikter från bloggar.
Om en bloggare skriver att någonting ÄR någonting, till exempel “Blondinbella är smart”, så kommer texten upp på Blogipedia inom ett par dagar.
Därefter kan våra medlemmar tagga texten som faktapositivt neutralt eller negativt.

Det här kan bli precis hur kul som helst, eller precis hur uselt som helst.

Jag hoppas och tror på det förstnämnda; en snabb källa till otrolig humor och absurdhet. Men jag har vissa misstankar om att det initiellt kan bli lite som med 118100‘s “Svar på allt”-tjänst som kom för dryga året sedan. Nyhetens behag gjorde tjänsten tilltalande och fascinationen av svaren och kanske framförallt den ofrivilliga humorn i dem, bidrog till dess popularitet. Men nu, nu är det sena majoriteten som tagit över och ger tjänsterna livskraft.

Svar på allt-konceptet har dock spridit sig även hit till Norge. Och varenda firma med självaktning inom sök- eller telekommunikationsbranschen i Sverige och Norge har det numer i sin tjänstekatalog. Så stort har det ju trots allt blivit.

Att alla kan vara – och blir – delaktiga utan aktiv inblandning skiljer dock Blogipedia från Wikipedia eller 118100. Där krävs det ett aktivt engagemang för att bidra med information, medan ditt redan existerande bloggengagemang räcker som bidrag på Blogipedia.

Speciellt intressant kan det bli för framtida arbetsgivare som googlar den sökandes namn:

Sven Svensson är

  • en duktig snowboardåkare
  • ett namn taget helt ur luften och har inget med verkligheten att göra
  • spännande
  • beredd att ta hela debatten med den forne statsministern
  • roligare än gråsuggor
  • egentligen ingen man väljer
  • en fitta, och behandlas som en

(Riktiga resultat, från andra söktermer.)

Om inte annat kan Blogipedia med sin existens bidra till ökad förståelse för källkritik och att avdramatisera vikten av en “proper” nätprofil. För är du så dum som potentiell arbetsgivare att du lägger stor vikt på sökresultat i din research om den nya medarbetaren, så bör du bombarderas av lögner, absurditeter och skitsnack till den grad att du spyr.

Det är Internet, för fan, där sanningen och lögnens förhållande är lika incestuöst som Kung Karl II av Spaniens släktträd.

Jag ser fram mot och applåderar Blogipedia. Ett gott initiativ, som jag tror kommer resultera i mycket humor.

Boyahedredaktionen är en stor tillhängare av nya humorkällor. Boyahedredaktionen är också en fitta, och behandlas som en.

/haddock

Hur fylla tomrum med humor?

2009-08-19 01:01 by haddock

Svar: Mad libs!

Boyahedredaktionen i allmännhet och Johabbed i synnerhet har alltid haft ett gott öga till mad libs; konsten att fylla tomrum med galna ord.

Ett enkel lek som resulterar i allt från genialisk till – mer frekvent – genitalisk humor.

Sugen på att testa själv? Fyll i en av många ifyllesånger på boyahed.com.

Låt din tomma själ fyllas av [substantiv]!

/haddock

Iran so far away

2009-08-17 21:23 by johabbed

Den som försökte besöka denna blogg, Boyahed.com, eller svettforumet under eftermiddagen möttes av stor idioti. Så kanske är fallet även annars, men denna gång var idiotin pro-iransk och på dålig engelska.

Vi utsattes nämligen för en regelrätt HACK ATTACK! Detta är förstås extra farligt eftersom det rimmar.

Några hackare, eller l33t h4xx0rz som jag lärt mig att det heter (av nördar!), tänkte att de ville snylta på de gigantiska mängder besökare vi har. Detta för att få ut sitt budskap om att Barack Obama ska sluta lägga sig i Irans business och att Mahmoud Ahmadinejad visst vann valet på ett schysst vis och kan alla bara sluta retas och vara taskiga och buhu buhu. Ungefär.

 

Oh, Iran, you!

[Klicka för att se i full storlek.]

Vi hade gärna trott att detta skulle bero på vår bitande satir och världsomvälvande subversiva humoristiska angrepp mot den iranska regimen. Men eftersom vi inte skrivit ett dugg om det där eller nåt annat viktigt överhuvudtaget på väldigt länge är detta så klart inte fallet.

Såvida inte…

Vi skrev ju här på bloggen om det faktum att Barack Obama är cool, och publicerade bland annat klippet där han gjorde en fluga förnär under en tv-intervju. Och de iranska hackarna inleder sin text med att kalla USA:s president för “Stupid Fly Catcher Obama”. Hmmmmm…

Haddock, som kan det här med datamaskiner och internät och hajperspejs, menar att vi bara råkade hamna i skottlinjen och blev hackade eftersom vi ligger på webbhotellet Servage, som har kass säkerhet och vars olika sajter delade samma hackermeddelande under dagen.

Men det är en tråkig förklaring. Jag väljer nog att tro på att den iranska regeringen och deras Commodore 64-utrustade agenter är väldigt, väldigt rädda för Boyahed. De anade att vi när som helst kan fälla den nu sittande regimen.

Steg ett var vår positiva inställning till flugmördande amerikanska presidenter. Steg två hade kunnat vara ett hån av Ahmadinejad och, låt oss säga, hans raggarsträng. Bara där hade hans dagar varit räknade.

Som synes så överlevde vi igen. Haddock fick lägga ner nästan en hel halvtimme av sin värdefulla tid för att återställa allt till hur det såg ut innan attacken. Jobbigt.

Men det är lugnt, pro-Mahmoud-folket. Fortsätt läsa. Fortsätt räds.

/johabbed

Anders Glenmark beklagar inte Michael Jacksons död

2009-06-27 13:29 by johabbed

Ny notis på Boyahed.com. Den hyllade popartisten Anders Glenmark fortsätter vara en väldigt känslokall människa.

Läs här.

/johabbed

1000 apor avlivas

2009-06-17 17:11 by johabbed

Bröderna Schulmans humorsajt 1000 apor läggs ner, rapporterar såväl DN som Dagens Media.

Aporna gjorde det fatala misstaget att försöka gå med vinst och hålla sin sajt uppdaterad och populär och allt sånt där. Amatörmässigt. Tricket med att vara långlivad, likt Boyahed, är att missköta sajten fullständigt, uppdatera cirka var tredje månad, och slarva bort tiotusentals regelbundna besökare. Sedan vara nöjd med det lilla och bara puttra på.

Jag säger som David Letterman sa i första avsnittet av The Late Show efter att Jay Leno slutat på Tonight Show.

“I’m still here. I knocked off another competitor.”

Yeah, mofos!

/johabbed

CP-mord och älgattack

2009-06-05 11:45 by johabbed

Nyliga googlingar som lett människor till Boyahed.com:

älg attackerar människa

och

mordet på Christer Pettersson

 Det är exakt den klientelen vi vill ha.

 /johabbed

Sommar, sommar, sommar

2009-06-04 12:27 by johabbed

Ny artikel på Boyahed.com, där vi presenterar årets sommarpratare i radion och vad dom kommer prata om. Till exempel:

KJELL LÖNNÅ, körledare och producent

- Mitt program kommer att handla om körsångande och musik. Som jag brukar säga till gamla damer som kommer fram till mig på stan: Det finns inget mer kittlande än bra körsång. Förutom, förstås, kittlandet av min mustasch mot dina innanlår. Denna raggningsreplik fungerar faktiskt oväntat ofta.

 Musiken kommer vara egeninspelad. Från tillfällen då jag får gamla damer att gå upp i höga O, om ni vet vad jag menar.

Klicka här för att läsa hela artikeln.

/johabbed

Börje

2009-05-27 09:56 by johabbed

Hallå, världen!

Främst, förstås, säger vi hallå till de cirka fem miljarder människor i världen som inte har tillgång till internet. Inom några årtionden kommer säkert några av er få det, och då kommer ni tycka att bloggar är the shit. I ungefär en vecka.

Det är därför Boyahed goes blogg, som det heter. Vi gör det i mitten av 2009. Vi är så jävla cutting edge.

Här kommer alltså jag, Johabbed, skriva lite blandat trams när jag känner för det. Detsamma gäller Haddock, även om man inte vet hur ofta han kommer känna för det.

Det finns inget uttalat mål med denna blogg. Den kommer vara en blandning av åsikter, påhopp, skojsiga videoklipp, berättelser om saker i vardagen, et c. En vanlig jävla blogg, helt enkelt.

Okej. Det var vår mission statement, som amerika-inspirerade reklamare säger.

Om nio år kanske vi börjar med twitter.

/johabbed