Posts Tagged ‘brand’

DÖDSPOLARE 2010 – Juryn sammanträder

2011-01-05 15:42 by johabbed

Ålrajty! Den populära tävlingen DÖDSPOLARE 2010 är avslutad.

Mycket hände in i det sista, närmare bestämt när det brann hemma hos en viss svensk skådis i årets absoluta slutskede. Eftersom det ännu är oklart om den kära riks-stripparen verkligen dog i branden (relativt troligt), eller om han möjligtvis fejkat sin egen död (mindre troligt), så kommer resultatet i tävlingen dröja ytterligare lite grann.

Eller så beror dröjsmålet mest på att jag för tillfället befinner mig i Stockholm och inte har nån dator med internetuppkoppling utanför arbetstid. Så den alltid tidskrävande processen att räkna poäng och plita ner resultatet kommer kräva ännu lite mer tid. Se det som en spänningshöjare.

Det blir förstås även en upplaga av DÖDSPOLARE 2011, som jag slänger upp när tid finns. Det kan gå snabbare än resultatet för 2010 kommer upp, då jag ämnar kopiera förra årets regelverk. Kanske med lite nya dödspolargäng.

Så, som synes var detta inlägg mest bara för att uppvisa nåt litet livstecken för det nya året. Bloggen – Per Oscarsson: 1-0.

/johabbed

Konsten att välja en rolig bild

2009-06-06 12:12 by johabbed

Det svenska dagbladet Svenska Dagbladet (eller Svenska Dagbaldet, som de heter på sin interna databas) har en sajt på det världsomspännande nätet Internet. Där, på SVD.se, kan man just nu se denna skojfriska bild:

 

manmedbaroverkropp

 

Vad är nu detta? På en påstått seriös nyhetssida ges utrymme för en tjockis med bar överkropp som leker vilda västern. Är det en inspelning av en ny crazy-komedi, där Will Ferrell snart kommer springa in i bild med sjal över ansiktet? Är det Larry The Cable Guy som är mitt inne i en lagom rasistisk rutin om Mellanöstern? Är det sydamerikas Chris Farley som skriker att han bor en un van cerca de río?

 Vi scrollar ner lite…

 

dodaibrand

 

Oops. Daghemsbrand. Inte roligt.

/johabbed