Posts Tagged ‘dicks’

Stick your caulk in the crack

2009-11-16 11:39 by haddock

På tal om könsord – en fin sketch från SNL S31E05 med Jason Lee:

Eller Cork Soakers från S29E17 med syster Michael Jackson i samma anda:

/haddock

Thirtyseven dicks in the morning

2009-11-09 21:27 by haddock

Under studietiden på högskolan var vi så jävla fyndiga. I medieproduktionskursen blev vårt gäng i tidigt skede tilldelade gruppnummer 1. Givetvis blev konstnärliga Le Höst, mockumentären Perplex – Kalsongrycket som försvann, och det tekniska mästerverket Reality Programming copyright-märkta med Gruppett Productions. Tufft och fyndigt värre.

Hösten 2003 gick jag och Lakke från just Gruppett Productions en kurs i 3d-animering. Ett jävla pill och alldeles fruktansvärd upplevelse för mig. Kroniskt, och i allt jag tar mig för, målar jag upp spektakulära bilder i huvudet när jag inser möjligheter, något som oftast slutar i att jag sitter med ett papper med en ofrivilligt stympad streckgubbe med tre fingrar på sina köttbulleformade händer. Och en enorm frustration inom mig.

Kanske var det därför jag och Lakke – halva Gruppett, hela Halvett – den där eftermiddagen för sex år sedan lade ribban lågt redan från början, när vi skulle gå igenom simpel ljudredigering i Adobe Premiere. Efter någon halvtimmes pillande med samplingar från Clerks och Psycho och nån random ljuddatabas, tyckte läraren, med ett uppenbart krångligt förhållande till det engelska språket, att det vi gjort var tillräckligt bra för att presenteras för klassen.

Det är med de förbryllade reaktionerna från klasskamraterna på näthinnan och en allt för medveten form av självplågeri jag varje morgon vaknar till resultatet av den lågt lagda ribban, från mobilens lika undermåliga högtalare. Och av nostalgiskäl som jag nyss visualiserade den:

Jag kommer aldrig att sluta tycka könsord är kul. Fnissigt kul. Och kanske är denna fantastiskt urusla trudelutt den dagliga reminder jag behöver för att sikta lågt. Likt mitt tredje öga.

/haddock