Posts Tagged ‘DN.se’

Så ser Dawit Isaak ut idag, del 5

2010-09-21 17:51 by johabbed

Man borde kanske skriva nåt om hur allt är åt helvete, what with the valresultat and the armé of skrajsna islamofober in the riksdagen. Men fuck det.

Vi kör istället lite lättsam underhållning i form av ett nytt Dawit Isaak-porträtt, courtesy of the redigerare på DN.se.

 

dawit

 

/johabbed

Röd strippa

2010-09-14 09:48 by johabbed

Mycket rabalder i allehanda medier om hur en kvinna strippade på en sammankomst för Vänsterpartiet. Nu är jag kanske ytlig, men själv fastnar jag mest vid hur den här strippan ser ut. Kolla bara den här skärmdumpen från DN.se.

 

röd strippa

 

Slutsats: Miss Cookie. Inte så het.

/johabbed

Hotel No Monkey Business

2010-08-04 00:37 by johabbed

Dagens Nyheter kämpar så hårt för att informera sina läsare om människoapor att Rudyard Kipling skulle bli lika avundsjuk som Kung Louie blev på Mowgli. Vi har redan sett att placeringen av WWF:s primat-annonser ibland kan blir mindre lyckad. Så också denna gång, i en skärmdump tagen och vidarebefordrad till mig av min gamle journalist-bekante Erik Olausson.

 

Han vill ju va som duu-u.

 

Försök bara se oskyldig ut, din kriminelle slyngel! När det är dina stackars brottsoffer det är synd om.

(Bilden är för övrigt några dagar gammal. Jag har bara varit slö med att slänga upp den.)

/johabbed

Så ser Dawit Isaak ut idag, del 4

2010-07-11 01:37 by johabbed

Ännu en tvättäkta skärmdump från DN.se. Dawit Isaak har i likhet med Ulf Olsson före honom börjat experimentera med könsbyte innanför fängelsemurarna.

 

queen dawit

 

/johabbed

Så ser Dawit Isaak ut idag, del 3

2010-06-24 11:25 by johabbed

Nu får det fantamej räcka, DN. Tidningens förnedrande kampanj mot Dawit Isaak fortsätter, mer rasistisk än någonsin. Återigen, en tvättäkta skärmdump från deras hemsida.

 

Awww. Dawit. Awww.

 

Jag blir äcklad.

/johabbed

Så ser Dawit Isaak ut idag, del 2

2010-06-03 11:23 by johabbed

Tvättäkta skärmdump från DN.se. Ren och skär rasism.

 

dawit2

 

Skämmes, Dagens Nyheter. Skämmes.

/johabbed

Så ser Dawit Isaak ut idag

2010-05-26 00:12 by johabbed

Tvättäkta skärmdump från DN.se:

dawit isaac medlem i slipknot?

Folks utseende förändras uppenbarligen under årens lopp.

/johabbed

Naken-spam på DN

2009-10-27 14:44 by johabbed

Dagens Nyheter är förstås en seriös tidning. Men även en seriös tidning vill ha läsare till sina artiklar. Vilken metod funkar då bättre för denna seriösa tidning att jobba med än vilseledande rubriker à la spam-mejl?

dnnaken

Extra extra! Amanda Jenssen naken! Extra extra!

Grejen är att folk på internet vid det här laget borde vara så pass vana vid tilltaget att man undviker att klicka på artikeln, för att slippa anfallas av 23 popup-fönster och infekteras med datavirus.

Artikeln i fråga är en helt vanlig och tråkig semi-annons för Amandas nya skiva. Och föga överraskande är rubriken baserad på en fullständigt menlös bisats. 

- Dessutom vill jag spela in nästan helt nakna sånger med få instrument, sånger som låter nästan som de gjorde som demoinspelningar.

Det känns som om DN:s resonemang är i linje av “Men vi är så väldigt seriösa! Så alla kommer förstå att vi är inte är seriösa med att vara så här enormt oseriösa! Alltså är vi, vad heter nu det där häftiga uttrycket från 1993… Ironiska! Det är hett.”

Nedräkningen till att DN ändrar rubriken börjar… nu.

/johabbed

“Kaninöron”

2009-09-17 11:10 by johabbed

Det är sällan en nättidning arbetar så genomtänkt med placeringen av sina nyhetsartiklar som DN.se gör idag. Symmetrin i sidospalten är i det närmaste perfekt.

 

kaninöron

 

Vi ser alltså en man som äter banan och har på sig kaninöron. Och allting gestaltar kusligt väl den utsatthet Dawit Isaak måste känna när han närmar sig 2916 dagar i sitt eritreanska fängelse.

De enda som har en sjukare inställning till vikten av vett och etikett än DN:s expert Magdalena Ribbing är för övrigt hennes läsare. Banan-mejlet lyder som följer:

 

Gillar skarpt Magdalenas goda råd, denna spalt tillhör de absolut bästa i DN!

Nu behöver jag lite hjälp. Pojkvännen spenderade ett år i USA och har helt tappat det här med att använda kniv och gaffel. Det är väl en sak att äta stort sätt allt med bara gaffeln, men när man äter pizza med endast fingrarna eller skalar bananen helt för att sedan ta den i handen för att äta har man gått för långt, tycker jag. Följaktligen blir händerna kladdiga.

Snälla Magdalena, visst kan jag förstå att man i Amerika äter på ett visst sätt, men att när man är i Sverige bör man äta som man gör här eller hur?

 

Visst är jänkarna ena sjuka, ociviliserade vildar. Äter pizza med händerna! Och banan utan skal! Inte alls som vi i Sverige.

Snart slutar amerikanerna väl till och med använda dessertgaffel och fin-assiett när dom avnjuter Baconnaise. Vart är världen på väg?

/johabbed