Posts Tagged ‘dödspolare 2009’

Dödspolare från förr

2010-01-02 13:29 by johabbed

Under hela 2009 har tävlingen DÖDSPOLARE 2009 pågått på boyaheds svettforum. Deltagarna lämnade tidigt in sina listor på möjliga kändis-dödsfall under året, och kammade sedan hem poäng om dessa celebriteter valde att döden dö.

Nu är tävlingen logiskt nog till ända. Vinnare blev forum-medlemmen pahapersrog, genom att pricka in dödsfallen Jarl Alfredius, Michael Jackson, och Patrick Swayze.

Som pris för att förutspå mänskliga tragedier på detta vis får han en skrattpåse. Inget ont som inte har nåt gott med sig.

Alldeles strax börjar den officiella tävlingen DÖDSPOLARE 2010. Börja fila på era listor redan nu, så kommer regelverk och offciellt startskott inom kort.

/johabbed

Dead Kennedys har fått ännu en medlem

2009-08-26 12:42 by johabbed

Det vilar en förbannelse över Kennedy-klanen.

John F blev mördad vid 46 års ålder. Hans bror Robert F gick samma öde till mötes när han var 42.* John F Kennedy, Jr, känd för att ha dejtat Elaine i ett avsnitt av Seinfeld (och lite för att han var son till JFK den äldre), dog i en flygolycka när han var 39 år.

Och nu, ännu ett dödsfall. Senator Edward “Dead” Kennedy har kolat vippen vid 77 års ålder. The good die young. Naturligtvis faller misstankarna mot en konspiration. Mord, listigt maskerat som hjärntumör.

Men inget tråkigt som inte har nåt glatt med sig. Den inte alls moraliskt förkastliga tävlingen Dödspolare 2009 pågår för fullt på Boyaheds svettforum. En av de tävlande hade gamle Tedward på sin lista över kändisar som kunde tänkas avlida under 2009, och intjänade genom denna tragiska händelse hela 42 morbida poäng, och seglade upp på en tredjeplats i tävlingen.

Det är fortfarande inte för sent för just dig att gå med och tävla. Gå in och anmäl dig nu, din sjuke jävel.

/johabbed

* Deras bror Axel F har dock klarat sig förvånansvärt bra genom att välja bort politiken till förmån för att vara melodislingan i Snuten i Hollywood.