Posts Tagged ‘katter’

Nakenkatter

2011-06-29 15:20 by johabbed

 

Jag är ledsen, nakenkatter. Ni ser för skabbiga ut.

Nakenkatter är för kattsläktet vad Lennie Norman är för mänskligheten. Rent biologiskt kategoriserade som samma art. Men det ser bara fel ut. 

Nakenkatter ser ut som om nån matat en mogwai efter midnatt. Trots att den gamle kinesen uttryckligen sa till en att inte göra det, för då gäller inte försäkringen.

Nakenkatters enda existensberättigande är att pälsallergiker ska kunna ha husdjur. Men för fan. Skaffa en sköldpadda. Tejpa fast en svans, släng ner ett garnnystan i terrariet och döp den till Misse. Det är en bättre lösning.

Nakenkatter vägrar bära päls. Men dom kan väl åtminstone göra som andra pälsmotståndare och ha på sig nersvettade ponchos av hampafibrer? Nä nä. Här ska det exponeras hud som om dom var nån djurrikets jävla Naken-Janne.

Nakenkatter, alltså. Fuck you.

/johabbed

Debbie tuggar katt

2011-06-11 00:11 by johabbed

Denna video har redan börjat dyka upp lite överallt och kommer säkerligen snart vara enormt överexponerad och länkad till från varenda människas facebook-konto. Men skit samma. Den är för rolig för att inte slänga upp här på bloggen.

Möt Debbie. Hon testar det här med internet-dating. Och hon gillar katter… en smula.

 

/johabbed

PS. Spoiler (typ) i kommentarsfältet.

Kattsand is the shit

2009-08-21 08:05 by haddock

Är det inte så att kattsand är totalt värdelöst? Det är skit. Skiten. The shit…

Det slutar alltid med ett gäng stenar eller korn som rullar ut på badrumsgolvet. Och när du omedvetet får dem i strumporna kan du aldrig veta om de transporterats dit av kattens tassar före eller efter the business end signed a huge deal.

Den ovetskapen kan ta knäcken på en människa. För du märker inte att de fastnat förrän du lagt upp benen i soffan intill nya kudden, på soffbordet vid sidan av chipsskålen eller i det nypolerade klaveret. Helt plötsligt ligger de där. Kornen, de hemska. Såväl strumpor som själ blir besudlade och den upplevda smutsen, doften, skammen, den går aldrig riktigt att tvätta bort.

Nej, kattjävel, gå hellre clubbin’ on the hallgolv där man tydligt ser tecknen på kabeldragning och lätt kan köra piruetten runt det producerade och avskyvärda, med hedern och strumporna i behåll.

Eller så är det upp till husse att ta fram tygpåsen, fylla den med liv och tyngd och hitta närmsta älv för att lätta hand och sinne.

/haddock