Posts Tagged ‘Lost’

Alternativa Lost-slut

2010-05-24 23:03 by johabbed

Hur slutade LOST? Jo, samtliga huvudkaraktärer samlades i en stor lokal. Sedan sprängdes den och alla dog. Ansvarig: Den där jävla Sten Frisk.

Eller var det kanske slutet i Tre Kronor? Jag blandar alltid ihop dem.

I alla fall, det långtida Lost-vännen Jimmy Kimmel bjuder på några alternativa slut. Smått skoj.

 

 

/johabbed

Target träffar målet

2010-05-24 13:10 by johabbed

Det allra sista avsnittet av LOST sändes i USA igår.

En stor händelse i tv-historien. En enorm publik i sofforna. Spänd förväntan. Och således ett gyllene tillfälle att pracka på folk produkter de egentligen inte behöver.

Butikskedjan Target tog tillfället i akt och valde åtminstone att vara lite kreativa med sin reklam, genom att skräddarsy sina filmer med Lost-publiken i åtanke.

Check it out.

 

 

 

 

 

/johabbed

Låsst!

2010-02-05 00:55 by johabbed

För knappt två dygn sedan sändes säsongspremiären av Lost på televisionen i Amerikas förenta stater, och för drygt ett och ett halvt dygn sedan fanns densamma för nedladdning här och där på det världsomspännande nätet the Internets.

Som vi fåtalet tappra själar på svensk mark som fortsatte följa serien efter dess sega mellanskede (säsong 2 och en bit in på säsong 3) redan vet, så är detta den sista säsongen. Säsongen med svaren.

Jag såg dubbelavsnittet som inledde säsong 6 så fort det fanns tillgängligt, mer eller mindre. Det var good shit. Jag funderade på vad jag skulle skriva om det, för att bara skriva “Lost är igång igen! Wooooo!” kändes lite sunkigt.

Men nu har det gått något dygn sedan dess, och jag kommer inte på nåt vetttigt. Så det får bli såhär:

Lost är igång igen! Wooooo!

/johabbed