Posts Tagged ‘Megan Fox’

Äss Änn Äll, schäslong 35

2009-09-08 10:18 by johabbed

[ACHTUNG! Detta inlägg kommer vara skittråkigt för människor som inte bryr sig om sketch-comedy i allmänhet eller SNL i synnerhet. ACHTUNG!]

Det är den där tiden på året igen. En ny säsong av det i Sverige gravt underskattade Saturday Night Live är i vardande. Och som alltid blir det lite förändringar i leden.

Hej då, Casey Wilson och Michaela Watkins. Wilson fick vara med ganska länge utan att lyckas visa nåt som var speciellt roligt. Watkins fick kortare tid på sig och visade en del potential med imitationer av Arianna Huffington och annat, men att hon också ryker är ändå inget man gråter blod för.

Hänger löst gör Darrell Hammond, Jason Sudeikis, och Kenan Thompson. Inget blodbölande där heller om nån av dom ryker.

Hammond är med ungefär en halv sketch per program numera och kanske kan ta över Don Pardo på heltid istället, då den cirka 200-årige announcern meddelat att han vill sluta. Sudeikis är en helt okej everyman, men lite för många av hans humoristiska karaktärer går ut på att vara högljudda, vilket förstås är jobbigt för en farmor som jag. Thompson är ingen favorit, men om han försvinner så får Lorne Michaels se till att införskaffa nån som kan agera token black guy. Förhoppningsvis nån som är rolig. Annars får gamle Tim Meadows återkomma.

Jävligt soft att de som är bekräftade som kvar är exakt samma människor som jag själv tycker är roligast, vilket bara bevisar att min mind control över Lorne funkar finfint. Bara två kvinnfolk i detta gäng, dock, i form av Kristen Wiig och Abby Elliott, där den förstnämnda tenderat att få lite för mycket air-time och den sistnämnda är en coming lady.

Den kvinnliga fägringen utökas dock med två nya förmågor som är bekräftade till säsongen: Jenny Slate och Nasim Pedrad.

 

Båda har ett förflutet i improv-gruppen The Upright Citizens Brigade – Slate i New York och Pedrad i Los Angeles. Båda har dessutom haft enkvinnesshower, betitlade Jenny Slate: Dead Millionaire respektive Me, Myself & Iran. Annars är de som vanligt tämligen oskrivna kort, med lite miniatyrroller här och där som enda TV-vana.

Annat som är kalrt är att torsdags-specialerna av Weekend Update kommer återkomma, och att Amy Poehler återkommer för att sitta brevid Seth Meyers vid den första av dessa, den 17:e september. Om nån kommer sitta brevid Seth under resten av säsongen är ännu oklart.

Värd i första “riktiga” avsnittet, den 26:e september är Megan Fox. Känd från sin karriär som über-babe extraordinaire. Hennes komiska talanger är ännu så länge okända, men det har funkat otippat bra med unga heta skådisar de senaste säsongerna.

Och bara för att detta skrivits så kommer sexuellt frustrerade tonårskillar som söker på Megan Fox hitta till denna blogg. Lite som med tonårstjejer när man omotiverat skriver om Björn Gustafsson.

I vilket fall: Välkomna!

/johabbed