Posts Tagged ‘roliga bilder’

Den enda kungabilden som är värd att skåda

2011-12-16 12:46 by johabbed

Det var väldigt vilket rabalder som omger de här påstådda kungabilderna som Mille Markovic springer runt med. Det är mängder av spekulationer, analyser, expertutlåtanden… Allting i onödan.

För varför hänga upp sig på fejkade kungabilder som till och med om dom vore autentiska inte skulle vara sådär särdeles uppseendeväckande? När det finns tvättäkta bilder med ännu mer ekivoka inslag i hans kungliga höghets förflutna.

Ja, vi snackar förstås om nakenbilderna på Kung Carl XVI Gustaf som vi på boyahed lyckades läcka redan för flera år sedan. Och här finns det jävlarimig inga brittiska experter som sagt att dom skulle vara det minsta fejk. Kanske för att dom har bättre saker att göra me sin tid, men ändå.

Skrolla ner för att beskåda. Håll till godo.

 

 

 

 

 

 

 

Sensuellt.

Det ryktas för övrigt att Daniel Nyhlén fortfarande har ovanstående som skrivbordsbild på sin dator.

/johabbed

#occupycomedy

2011-10-25 19:25 by johabbed

 

Nämen. En annan, och då menar jag jag även om hotellet trodde man hette Ichigawa Tom, har varit en sväng i New York över helgen. Jealous?

Det borde du vara, för det var övergrymt. Under en resa som gick under parollen #occupycomedy hann undertecknad och en viss polare vid namn Petter Bristav avverka:

* En Comedy Cellar-show som innehöll ingen mindre än Todd Barry, en av mina allra största favoriter. Samt den gamle LCS-bekantingen Gary Gulman som levererade ett fantastiskt roligt set, och gjutna framföranden av Ardie Fuqua (MC), Colin Quinn, Sherrod Small och Neal Brennan.

* En albuminspelning med Paul F Tompkins. När det kommer ut, så lyssna extra mycket efter skratten och applåderna som kommer lite från högersidan av scenen, sett från Paul F:s ögon. Det är vårt bidrag.

Book of Mormon. Musikalen skriven av  Trey Parker och Matt Stone. Jag hade skyhöga förväntningar. De överträffades. Hasa diga eebowai!

* En inspelning av podcasten Doug Loves Movies, där värden Doug Benson gästades av Keith Powell, Pat Kiernan, Michael Ian Black och Jim Gaffigan. Samt en berusad publikmedlem som var väldigt noga med att folk skulle veta vad Lars von Trier heter.

Men en helg i New York innehåller förstås inte bara omänskligt mycket skitbra comedy. Utan också bra tv-underhållning. På en spanskspråkig kanal upptäcktes detta guldkorn.

 

 

EL GORDO Y LA FLACA! Mina inte helt klockrena spanskakunskaper gjorde att jag gissade att detta betyder TJOCKISEN OCH FLATAN. Vilket bara stämmer delvis.

Bara tack vare titeln så var detta ett toppenprogram. Men det blev bättre. För sedan dök även deras studioman upp i bild.

 

Världens bästa tv-program.

/johabbed

Ett njet är alltid ett njet

2011-10-05 10:01 by johabbed

Ryssland har lagstiftat om att pedofiler ska genomgå kemisk kastrering. Beslutet togs efter att en tidigare informationskampanj mot pedofili i Ryssland misslyckats.

/johabbed

In the pocket of KGB

2011-08-26 14:42 by johabbed

Konsten att placera en annons. Skärmdump från Expressen.

 

/johabbed

2 GIRLS NO CUP

2011-06-16 10:11 by johabbed

Vancouver Canucks förlorade Stanley Cup-finalen. Trist för laget, deras fans, och deras spelare. Till exempel tvillingarna Sedin. I denna svåra stund kan man inte säga annat än…

Ouch!

En dräpande tischa till de förlorande tvillingarna Sedin, som förstås hänvisar till den mångåriga ökända internetsensationen 2 Girls 1 Cup. En fekalieförtärarfilm, kort sammanfattat.

Aftonbladet skriver om t-shirten. Och förklarar förstås referensen utförligt.

Sedan var det bröderna Sedins tur – ”Sedin sisters. 2 girls. No Cup”. Översatt står det ”Sedin-systrarna. Två tjejer. Ingen buckla”.

 

O…kej. Det var alltså allt.

Helt oskyldigt. Precis som Kristian Luuk i Melodifestivalen 2008.

/johabbed

House of Montague

2011-06-09 12:19 by johabbed

 

Denna bild är ett montage, upplyser Aftonbladet. Det är svårt att se exakt hur med blotta ögat, men efter några timmars närstudie tror jag kanske att man lagt till några grässtrån vid bilen.

/johabbed

Ceci n’est pas une Valle Westesson

2011-03-03 02:07 by johabbed

Här följer en bild från senaste numret av Nöjesguiden, närmare bestämt Malmöupplagan av sagda tidning.

 

Vad är det då som är anmärkningsvärt med den här bilden? Jo, som rubriken antyder. Bilden föreställer inte Valle Westesson.

Sjukt men sant.

/johabbed

Låt det aldrig hända igen

2011-02-18 01:26 by johabbed

Denna plansch har suttit uppe lite överallt i Malmö de senaste månaderna.


 

Jag känner mig oerhört inspirerad av demonstrationerna i Egypten, och tänker således till punkt och pricka lyda budskapet denna plansch ger mig.


Låt det aldrig hända igen.

Fackeltåg.

 

Med andra ord. Jag tänker dyka upp där det här äger rum… med en brandsläckare.

Vi får aldrig låta fackeltåg hända igen.

/johabbed

I’m looking at you, Phobia!

2010-11-15 09:22 by haddock

Klicka bilden för större.

Tycker denna var enormt kul.

/haddock

Massa skoj

2010-10-27 09:50 by johabbed

Bästa visuella ordvitsen på mycket länge*. Från Sarah Silvermantwitter:

 

minstrelcramps

 

/johabbed

* Troligtvis sedan den här.

Handpåläggning

2010-10-14 21:14 by haddock

/haddock

Den punkiga mäklarfirman

2010-09-17 13:07 by johabbed

 

DSC00137

 

Hej!

Vi är en mäklarfirma som heter Våningen & Villan. Den här skylten upplyser om att du idag är välkommen på visning av en lägenhet.  Vi är antingen en del av SEB-koncernen, eller så låter vi bara dem annonsera på våra skyltar.

MVH,

Gänget på Våningen & Villan

PS. Vår logotyp är en piercad bröstvårta.

 

/johabbed