Posts Tagged ‘snus’

Spott on target

2010-04-21 22:54 by haddock

I dödens farvatten behövs skön musik, speciellt när jag två timmer om dagen åker demonmaskiner på räls till och från jobbet. Har betalat de 99 svenska kronor som det kostar att ordentligt börja upptäcka Spotify. Bra pris, speciellt när det betalas med norska pengar. Samma pengar för ett månadsabonnemang som den dosa snus jag köper varje morgon. En jävla skandal är det, åttio spänn. Men bra pris, nittionio.

Med mobilapplikationen blir Spotify dessutom nästan lika användbart som innehållet i en dosa snus. Förgylla situationer, helt enkelt. Som när kollegan med rivig stämma, och för medelålders damer karaktäristiskt skratt kalkonvrål, håller låda i kontorslandskapet. In med två lurar och två prillor och förgyllningen blir lika närvarande som kollegans oförmåga till diskretion.

Tidigare var Spotify för mig likställt med tio miljoner valmöjligheter, när allt jag behöver är en kniv. Tack vare “Related artists”-funktionaliteten har nya fynd grävts fram:

Jamie T – Kings & Queens

Classified – Self Explanatory

Natty – Man Like I

Ett gammalt fynd, men jävligt säkert kort är k-os – Atlantis – Hymns for Disco.

Riktigt bra skit.

Ge mig dina rekommendationer! Ge mig dem, annars tar jag dem från dig på lunchrasten.

/haddock

Oh, snap, snus!

2010-02-18 22:02 by haddock

Som inbiten påssnusare finns det två riktigt tunga scenarion att ställas inför. Det ena är att stå utan, det andra är att betala 75 kronor för en dosa där sex, sju stycken går att använda, efter öm och försiktig puts med tandborste.

For fucks sake, det är en anledning till att jag snusar white portion och inte lös.

Disappoinment in a jar

Gross. Eller snarare 1/24 gross.

/haddock

Fint som snus

2009-09-30 21:11 by johabbed

Stephen Colbert är inte bara en amerikansk hjälte, han är doktor också. I sin ständiga jakt på ett hälsosamt leverne har han nu upptäckt den svenskaste av alla svenskheter – snus.

/johabbed