Posts Tagged ‘spädbarn’

En promenad Äro Guld värd

2011-09-20 05:08 by haddock

/haddock

Till kamp mot utsugarna

2011-03-30 17:03 by johabbed

Kära dagbok. Det har hänt något underligt. Den här tavlan föll bokstavligt talat in i min lägenhet tidigare idag.

 

Jag öppnade alltså min ytterdörr, och tavlan hade uppenbarligen stått lutad mot densamma. Tyngdlagen gjorde att den sökte sig mot dörrmattan i min hall. Så nu är tavlan min.

Det är en väldigt fin tavla, tycker jag. Dock är den osignerad, så jag kan inte säga vem som är konstnär. Jag gissar att verket kanske heter “Till kamp mot utsugarna”. 

Hur kommer det sig då att denna tavla avlämnats utanför min dörr likt ett oönskat spädbarn utanför en daghemsport? Det finns lite olika mer eller mindre troliga scenarion.

Ett av dem är att någon bekant till mig som konstnärat fram tavlan alternativt bara haft den i sin ägo helt enkelt tyckte att den borde tillfalla mig, och att detta var något så självklart att beslutet inte behövde förklaras närmare eller meddelas i förväg. I så fall så tackar jag och tar emot.

Ett annat är att det är ett väldigt ambitiöst hotbrev, kanske från en djurrättsaktivistgrupp alternativt djuren själva. Att jag är en av utsugarna, och att kampen mot mig delvis bedrivs genom denna tavla. I så fall tackar jag och tar emot.

Ett tredje är att nån granne i min trapp bara ställt tavlan mot min dörr för ett tag, och sedan blivit konfunderad av att den helt mystiskt slukats upp av sin omgivning medan sagda granne gjort andra ärenden. I så fall tackar jag och tar emot.

Eller okej. Om tavlan egentligen tillhör nån annan så får den personen ringa på och be att få tillbaka den. Du hittar nog till min lägenhet, då du tidigare varit utanför dess dörr och ställt dit en tavla.

/johabbed

Too soon, Aftonbladet, too soon.

2010-02-15 23:31 by haddock

Pussy Island

Sarkastisk skribent på Aftonbladet dissar handikappade.

Vad näst?

Tvååring dog i klämolycka

Fick kylskåp över sig Olycka i Jävla Veklingboda.

Not cool, Aftonbladet.

/haddock

Making Baby Smile

2009-11-20 12:28 by haddock

Behöver du goda råd, nu när du just blivit förälder?

Fler fantastiskaa på c00lstuff.com. De måste verkligen ses!

/haddock

Döda spädbarnen!

2009-09-02 10:15 by johabbed

Jag brukar förstås lyda allt som kvällstidningarna säger till mig att göra. Men när dom nu ber mig att begå infanticid så ställer jag mig smått tveksam.

 

döda spädbarn

 

Det förklaras inte heller varför man ska döda spädbarnen. Hjälper det mot svininfluensan? För i så fall är det ett “kanske” från min sida. Spädgrisar hade jag varit OK med att döda om führer Helin hade bett mig.

/johabbed