Posts Tagged ‘T-Bag’

Borta bra, men hemma bitch

2010-05-01 16:07 by haddock

Det är lite halvfarligt med en gammal kåkfarare i huset. När han flyttade in högg han ner den största snubben i trappuppgången med en nedslipad tandborste.

För att inte tala om när han hänger i bakgården – Anderssons pojk fick knäskålen krossad när polkagrisdealen gick åt helvete.

Och flera av ungarna på i huset har tagit till sig det här beteendet. De är ju så lättpåverkade, stackarna. Tatueringar i ansiktet på flera av dem, enhörningar, lastbilar och Svampbob Fyrkant, såna grejer. Nåt hakkors också, blir nog konstig stämning på måndag när han ska till skolan. Läskigt.

Nej, det här är ingen bra miljö för någon. Många har förlorat stort på det här; säkerhet, trygghet och en bekymmersfri tillvaro är svunna tider. Själv kostade läggmatchen i förra veckan mig två limpor. Importerade Skogaholms, dessutom. Fy fan.

Vaktmästaren har satt upp lappar som rekommenderar folk att gå över till flytande tvål, i väggmonterade behållare. “För din underkropps bästa”, skrev han.

Själv har jag spenderat ett par sessioner hos tatuerarn, så nu har jag husets blueprint över hela kroppen, maskerat som knattelagets maskot. Hoppas inte T-Bag på 3:an ställer till med problem, han verkar gilla mig lite för mycket. Men sover gott ändå, kudden döljer ett knogjärn gjort av ståltråd och delar från en klockradio.

Jag har memorerat alla lufttrummor, alla skift, alla utvägar. Snart, snart.

/haddock