Posts Tagged ‘tattoos’

Femfemma IV – Canelloni Macaroni (Pizzeria Fantasia)

2010-06-21 01:49 by johabbed

 

PROLOG: Från torsdag till och med måndag förra veckan hann jag med hela fem ståupp-gigg, fem dagar i rad. Då det inte skrivits så flitigt på bloggen den senaste tiden, och jag vill få upp siffran som står inom parantes efter ‘june 2010′ i högerspalten, så blir det ett inlägg per gigg. Vi närmar oss slutet med

 

FEMFEMMA IV – SÖNDAG

En källare på en pizzeria på Nobelvägen i Malmö, komplett med tegelväggar, flipperspel och asbestdamm. Detta, damer och herrar, är en sunkighet som är optimal för ståuppkomik.

Okej, för allra bästa förhållanden kanske det ska vara något fler i lokalen än de cirka femton som beskådade premiären. Men eftersom det var sådär instängt och trångt så blev det helt okej stämning ändå. En sunkig planlösning gör mycket till.

Publiken var på gott humör. Den ringa mängden betydde dock att så fort ett skämt inte funkade fullt ut så märktes det väldigt tydligt — vilket jag fick erfara när jag försökte mig på en pizzeria-anpassad grej om Lasse Holm och hans bristande kunskaper i italienska. I övrigt flöt det på bra, med en blandning av gammal skåpmat och mer obeprövade saker. Alltså samma recept som ställets pizzor.

Jag försökte även övertyga en tatuerad herre i publiken om fördelarna med gnuggisar. Till exempel: Om man utesluts ur Hells Angels, så behöver ens forna polare inte ta till slipmaskin för att avlägsna HA-gnuggisen på armen.

Vem var mer där och var rolig, då? Jo, Ludde Samuelsson konfade finfint, och i övrigt skämtade Mats Andersson, Tina AndréassonPetrina Karlsson, Anders Löfberg, Moa Lundqvist och Elin Nordén. Den sistnämnda visade bland annat upp bra phone skills när mobilen ringde hos en snubbe på första raden.

En trevlig kväll, helt enkelt. Om man bara fördubblar publikmängden så kan det bli riktigt skoj.

/johabbed

Staden som alltid fejkar luftorgasm

2009-06-13 21:01 by haddock

Äventyret fortsätter. Comedy Cellar var riktigt, riktigt bra. Intim lokal, rikligt med alkohol, grymma komiker som alla mördade. Dave Attell var bekant dekadentgrym och igenkännande pubertal.

Konstrasterna är att uppskatta. Från Les Pantalones Fanc’y-restaurang med dukar så vita att du kan bajsa på dem utan att de blir smutsiga, till en sunkig källare med tegelväggar och svettiga komiker som gnider sitt skrev mot din nacke när de kliver av scenen. En vanlig torsdagskväll i New York.

Satte oss på ett diner vid tiotiden i morse. Given kombination – chokladpannkakor och öl. Kontemplerade över gårdagskvällen som bestod av ytterligare kontraster. Från italiensk restaurant till åskåda kvalificering till världsmästerskapen i luftsex.

Ja, luftsex.

Luftgitarr är så 1980, så Chris Trew beslutade sig för att uppdatera temat och drog igång luftsexscenen. Air Sex World Championships kom så till New York och det var sannerligen en upplevelse att se. Varierande kvalitet på de ca tolv tävlande och tre finalisterna.

Våra favoriter var nog Bjorn To Fuck som i Chippendales-outfit bland annat agerade ut en scen där han staplade fyra luftbrudar på varandra och använde skrev, händer och mun för att ta hand om dem alla. Eller Slut Truffle som illustrerade hur tråkigt sex hon bjöds och istället valde att tillfredsställa sig själv med en riktig(!) vinkelslip. Och den givna vinnaren Som Vi Aldrig Lyckades Höra Namnet På som oerhört verklighetstroget (uhm..) cruisade runt och plockade upp en prostituerad medan han snackade i telefon. Den trehundra personer starka publiken av jämn könsfördelning skrek unisont i extas till vinnarens imaginära ejakulation.

Fantastisk, fascinerande, imponerande.

Jag har en liten fäbless för att tatuera mig på resor, så därför gick vi från luftsex till exotiskt betitlade Crazy Fantasy Tattoo för att tillfredsställa mina behov. En ung och extremt fåordig ukrainsk snubbe fick äran att bepryda min kropp med sin konst.

Eftersom ölen tidigare hade flödat höll jag flera gånger på att somna under tretimmarssessionen – men eftersom jag tydligen också har en större fäbless för dödsryck vid insomning så höll jag mig vaken. Och gjorde halvryssen irriterad.

I den sjukt obekväma sittställningen jag var tvungen att begagna såg min nakna och bleka överkropp väldigt vidrig ut. Mer än vanligt, that is. Den tjocka svarta kvinnan med guldtänder och nacktatuering, som denna kväll valt att på riktigt cementera bilden av sig själv som black trash genom att tatuera in en tramp stamp (eller som det heter på svenska: rövhatt), stönade högt av smärta en halvmeter från mig.

“I hope I’m not bothering you,” sade hon efter en stunds stönande.

“No worries – I hope I’m not bothering you!” sade jag och pekade på min bleka, vidrigt positionerade lekamen som var den enda vy hon hade.

“That’s alright, I’ve seen worse.”

Ouch.

Lycka när hon senare slutat stöna mig på kroppen och var färdig.

“What do you think?” frågade hon och visade upp ett jävla spektakel till tramp stamp.

“It’s alright, I’ve seen worse.”

Snap, bitch.

/haddock