Posts Tagged ‘tips’

Sometimes it’s about the sad

2011-07-12 23:13 by johabbed

Komikern Marc Maron har en podcast som heter WTF. Där snackar han med andra komiker. Ofta så snackas det om komik.

Roligt? Nja. Det är det ganska sällan. Istället nöjer sig podcasten i fråga bara med att vara jävligt bra. Som i ett nyligt avsnitt där Marc samtalar med Todd Hanson, en av författarna bakom den nyhetssatiriska sajten och pappersblaskan The Onion.

Jag började läsa The Onion typ 1997, då artiklar med rubriker som Study Reveals: Babies are Stupid och Archaeological Dig Uncovers Ancient Race Of Skeleton People fick mitt gymnasie-jag att skratta gott. Några år senare, när vi startade Boyahed, så var den amerikanska löken självfallet inspirationskälla nummer ett.

Därför är den första delen av snacket med Todd i ovannämnda podcast, där det snackas The Onion i allmänhet, högst intressant för undertecknad. Men den andra delen. Herrejävlar. Där blir det tunga grejer.

 

Sometimes it’s not about the funny. Sometimes it’s about the sad.

 

Lyssna på det. Helt enkelt.

Då detta inlägg inte är annat än att jag ropar ”Hallå där, komiknörd. Lyssna på det här!”, så kastar jag även in länkar till andra minnesvärda WTF-avsnitt. Till exempel de med Carl LaBove, ärke-rövhålet Gallagher, eller Louis CK.

Bra grejer.

/johabbed

Looking for love in the muslim world

2009-10-09 16:39 by johabbed

En man i Saudiarabien har dömts till fem års fängelse för att han berättat om sitt sexliv i ett tv-program [ SvD ]. Bland annat visade han upp sina sexleksaker och gav tips på raggningsknep.

Jag har faktiskt, no bullshit, bott ett tag i det där bisarra landet. Jag kan därför dela med mig av den överlägset bästa raggningsrepliken i Saudiarabien. Håll till godo.

Din far måste vara en tjuv. För han har fått sin hand avhuggen.

Bra att kunna om ni skulle ha vägarna förbi och känner för att riskera fängelse för lite ligge, som skåningarna kallar det.

/johabbed

Dagens husdjurstips

2009-06-23 15:26 by johabbed

Om du är pälsallergiker men får en mogwai av en vän, så är det ingen fara. Det är bara att mata den efter midnatt. Då slipper du nysa.

/johabbed